Kategória: szolgaltatas

Cégalapítás Debrecenben a Logosz Cégcsoport támogatásával!

A Logosz Cégcsoport székhelyszolgáltatás és cégalapítás szolgáltatása azon vállalkozók számára jelent könnyebbséget, és megbízható támaszt, akik előtt még ott áll az első mérföldkő, azaz a cégalapítás, és azt tervezik, hogy sikeres vállalkozóvá válnak majd a jövőben! Nálunk ehhez minden támogatást meg fognak kapni, már az első perctől! Székhelyszolgáltatásunk kényelmet, cégalapítás szolgáltatásunk pedig biztonságot ad! Kizárólag gazdasági szakemberekkel dolgozunk, akik arra törekszenek, hogy minden felmerülő kérdésre válaszoljanak. Munkatársaink gyakorlottak a céges könyvelésben, és segítenek az esetlegesen felmerülő kérdésekben, a bonyolult szakszövegek értelmezésében, megbízható könyvelőként pedig értesítik az ügyfeleket a határidőkről.

Székhelyszolgáltatás és könyvelés a Logosznál!

A Logosz Cégcsoport székhelyszolgáltatás és könyvelés szolgáltatása azon vállalkozók számára jelent könnyebbséget, és megbízható támaszt, akik már túl vannak az első mérföldkő, azaz a cégalapításon, és újabban azt tervezik, hogy sikeres vállalkozóvá válnak! Mi ebben minden támogatást megadunk nekik, ugyanis székhelyszolgáltatásunk kényelmet, könyvelői szolgáltatásunk pedig biztonságot ad! Kizárólag gazdasági szakemberekkel dolgozunk, akik arra törekszenek, hogy minden felmerülő kérdésre válaszoljanak. Munkatársaink gyakorlottak a céges könyvelésben, és segítenek az esetlegesen felmerülő kérdésekben, a bonyolult szakszövegek értelmezésében, megbízható könyvelőként pedig értesítik az ügyfeleket a határidőkről.

Béreljen budapesti tárgylótermet kedvező áron a Logosztól!

Béreljen budapesti tárgylótermet kedvező áron a Logosztól! A Logosz Cégcsoport segít Önnek a különféle cégügyek intézésében, legyen szó akár a legelső lépésekről: a cég adás-vételről, a cégalapításról, olyan irodaim munkákon keresztül, melyek pénz- és időigényesek lennének az ön számára: székhelyszolgáltatás, illetve olyan gazdasági ügyekben is segítünk, mint a: könyvelés, bérszámfejtés, emellett pedig szakembereink segítséget nyújtanak gazdasági- és jogi területen is, amennyiben tanácsra lenne szüksége. Kiegészítő szolgáltatásunk a tárgyaló bérlés, mely igencsak megkönnyíti a saját irodával nem rendelkező ügyfeleink életét. Ha Önnek is szüksége lenne egy technikailag teljesen felszerelt, eszétikus irodára, a fenti linken tekintse meg ajánlatainkat!

Póló- és falikép nyomtatás egyedien!

Különleges póló nyomtatás és falikép készítés lehetőségét kínáljuk webshopunkban. A szolgáltatás keretein belül választhatsz akár meglévő mintáink közül is. Számos nyomtatható képpel és szöveggel rendelkezünk, melyeket bármilyen színben fel tudjuk vinni az általad választott pólóra, melynek ugyancsak megválaszthatod a színét és a méretét is. A legújabb szolgáltatásunk a falikép készítés. Hányszor volt már olyan mindannyiunkkal, hogy egy csodás képet találtunk az interneten, vagy épp egy csodás képet sikerült készítenünk a családi nyaralás során, melyet szívesen láttunk volna viszont a nappalink falán. Szeretnénk lehetővé tenni ezt a vásárlóink számára! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gyermek modellügynökségünk

Hogy miről szól egy gyermekszépségverseny? Számtalan nagyon édes és nagyon aranyos, fiatal csemete közül ügynökségek kiválasztanak olyan tehetségeket, akiket el tudnak képzelni, hogy marketing célokra kiválóak lennének. Ezek a gyermekek előzetes válogatás után bekerülhetnek egy nagyon kiváltságos körbe és elérhetik vele életük célját, vagy ha más nem, de legalább szereznek egy jól fizető munkahelyet! Amennyiben szeretnél már fiatalon a modell szakmában jártassá válni, javasoljuk, hogy látogass el gyermek modellügynökségünk oldalára, ahol beregisztrálhatsz te is fotóddal. Adatbázisunkat naponta több tíz cég látogatja, termékfotózáshoz, reklámokhoz és különféle rendezvényekhez keresnek jó megjelenésű fiatalokat, aranyos gyermekeket és nem utolsó sorban cuki babákat. Nálunk alapelv a természetesség és a sztárság elkerülése, itt mindenki megmarad gyermeknek. Még több infó itt!

Lángoló leguánok

Tűzkavalkád-tűzszínház műsorunkkal tuti siker lesz a fesztivál: 30 perces rendelhető tűzszínház előadás ez. Egy nap vagy egy hét a fesztivál ideje alatt sem hagyjuk lankadni a hangulatot. Egy zenés tűzszínház előadást ajánlunk 30 percben. Számtalan látványos eszköz, igazi dráma az, amit ígérünk tűztánccal és sok mással. Nem kell aggódj az árak miatt, hiszen azok kedvezőek immár 15 éve. A sok éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk mi az, amire szükséged van! Amennyiben tűzzsonglőr bemutatót szeretne rendelni, érdemes felkeresnie Magyarország legrégebbi tűzzsonglőr csapatát, a Lángoló Leguánokat! Több mint 12 éves, összecsiszolt műsorokkal tartkíthatják események, rendezvények, programsorozatok palettáját, kiváló zárása lehet céges partiknak, esküvőknek és városnapi rendezvényeknek. A Lángoló Leguánok hivatalos honlapján további hasznos információk találhatók, érdemes szétnézni még ma!