Kategória: jatek

Kerti játszótér megengedhető áron

Egyre nagyobb divattá válik az, hogy a köztéri játszótereket hazaviszik az emberek, hogy saját kertjükben is élvezhessék és megélhessék a gyerekek ugyanazt a különleges élményt, mint amit a normál játszóterek nyújtani tudnak. Azt azonban kevesen tudjuk, hogy a kerti játszótér kialakításához kellő különböző elemek mennyibe is kerülnek, illetve azt sem, hogy ezek milyen minőségben, kiszerelésben vásárolhatók meg otthoni használatra. A Játszótérland weboldalán számos terméket láthatunk különféle kategóriákra bontva a kerti játszótér elemei közül. A legnépszerűbb gyártmányok a csúszdák, a hinták, játszóházak, de ezek mellett is számos darab lapul, amelyek még izgalmasabbá tehetik a kerti játszótér nyújtotta élményt. Ezek a modern eszközök abban különböznek a közterületi társaiktól, hogy nem feltétlenül készülnek EUs szabványnak megfelelően. Mivel kevesebb a szabály az otthoni játékok kapcsán, ezért nagyobb a választék is. Anyag és minőség szempontjából azonban ugyanolyan jó termékeket fogunk kézhez kapni az egyedi kerti játszóterünkhöz.

Miért néz ki majdnem minden játszóvár ugyanúgy?

Mindannyian rendelkezünk különféle emlékekkel, élményekkel az élet különböző területeiről, ilyenek mondjuk a meglátogatott városok, a különböző ételek vagy mondjuk a játszóterek és azoknak egyes elemei. Van egy konkrét játszótéri elem, melyet mindenki ismer: a játszóvár. Amikor bunkerekre, játszóvárakra gondolunk, akkor többnyire vagy valamilyen nagyon különleges, nagyon impozáns játszóvár jut eszünkbe, vagy pedig egy basic kétszintes kis épület ugrik be, melynek alsó részében ücsörögni lehet, a fenti részéről pedig három út vezet a talajra: a kapaszkodó, a csúszda vagy pedig a fémrúd, amin le lehet pörögni. Az viszont nem csak a kreativitás teljes hiánya, hogy a basic játszóvár gyártmányokból jóval több van a játszótereken, mint a különleges darabokból. Különösen közterületek építményeire igaz, hogy van egyfajta előírás, melynek meg kell felelniük. Ezek alól nem képeznek kivételt a közterületi játszóterek sem és komoly EU-s szabályrendszer készült arra vonatkozóan, hogy a különböző játékelemeknek milyen felépítéssel kell rendelkezniük.

Videojátékbolt.hu

Rendeljen videojátékot házhoz szállítással online! A videojátékbolt.hu az ország egyik legnagyobb videojáték forgalmazó vállalata, mely több üzlettel is rendelkezik Budapest legnagyobb bevásárló központjaiban, emellett pedig egy jól felszerelt, részletes információkkal ellátott webshop is a birtokunkban van, melynek használata lehetővé teszi a kezdő gamerek számára, hogy ismerkedjenek a videojátékok világával, a játékok történetével és a különféle konzolokkal. Már régebb óta játszó vásárlóink pedig széles kínálatunkból válogathatnak. Szaküzleteinkben örömmel várjuk vásárlóinkat, akik inkább személyesen szeretntének tanácsot kérni: üzleteink megtalálhatóak a WestEndben, az Alleeban, a Pólusban, a Camponában, a Lurdyban és az Árkádban is.