Tokok a nagyvilágból

Van egy furcsa hobbim. Kirándulások alkalmával, akár itthon vagy külföldön járok, veszek magamnak egy mobiltokot. Imádom a színes és különleges mobiltelefon védőtokokat. Mivel sokat túrázok ezért figyelni szoktam arra is, hogy megfelelő ütésálló védelemmel rendelkezzen, de sajnos a legutóbbi vásárlásom nem mondható éppen sikeresnek. A tok amit választottam nem védte meg megfelelően a telefonom, mivel a mérete nem passzolt tökéletesen, így sajnos egy óvatlan mozdulat során kiesett belőle a vadi új készülékem.

Még szerencse, hogy kötöttem rá biztosítást, ezért egy minimális díj fejében kicserélték nekem az egyik szolgáltatónál. Több se kellett nekem. Rájöttem, hogy akár Samsung, akár iPhone készülékem van, biztos csak a Tokzone.hu oldaláról fogok vásárolni. Mert ez az egyetlen hely, ahol valódi minőséget kapok a pénzemért. Ráadásul nem kell aggódnom amiatt, hogy a rendelt mobiltok megfelelő méretű lesz-e.

A legutóbbi rendelésem alkalmával egy családtagomnak is vettem egy vékony átlátszó iPhone tokot is ami, mint minden termékük különleges ajándékdobozba volt csomagolva, így örömmel adhattam neki szülinapjára ajándékba.